Importøren

”Hydroholics”

Hyacinthe Bay manipulertI 1987 bodde familien og jeg i British Columbia på Canadas vestkyst. Vi slo oss ned i strandkanten i Campbell River på Vancouver Island. ”The Salmon Capital of the World” som småbyen kaller seg, var faglig svært interessant for en fiskeoppdretter. Både kona mi, Ingrid, og jeg jobbet med lakseoppdrett frem til vi vendte tilbake til Norge i 2004.

Seks år etter at vi hadde gjort kanadiere av oss, kjøpte vi vårt første Beachcomber. Vi plasserte massasjebadet på stranden nedenfor boligen. Det ble et samlingspunkt for familie og venner til alle årstider. Vi kunne slukke alle utelys, lene oss tilbake og gjennoppdage stjernehimmelen. Gjett om ungene fant det spennende! Langt mer enn all verdens dataspill. Når det blåste kuling, satt vi der i sjøsprøyt og fikk herlig varm vannmassasje. Vi jobbet mye og lenge. Beachcomber ble benyttet hver eneste dag. Familien var blitt fans – ”hydroholics”. Tre år etter vårt første Beachcomber, kjøpte vi ett til!

Jeg ble imponert over den tekniske kvaliteten. Som fiskeoppdretter var jeg naturlig nok ekstremt opptatt av vannkvaliteten. Joda, massasjebadet holdt mål. Etter ni år, i 2003, ble lokket skiftet på vår første anskaffelse. Året etter ble massasjepumpen byttet. Fortsatt er vår første kjærlighet i drift i Campbell River. Vår andre kjærlighet tok vi med på flyttelasset hjem til Norge. 

Som importør av Beachcomber prøver vi hele tiden ut nye modeller. Vi må jo selv ha erfart på kroppen, hva vi kan anbefale deg.

Arne Sætren, daglig leder, Beachcomber of Norway AS.
Beachcomber of Norway AS


HÃ¥nestangen 9
4635 Kristiansand S

Email: